Historiens första
digitala cykelfestival

Vi hade tänkt att 10-årsjubileumet av Åre Bike Festival skulle bli en sprakande cykelfest men på grund av läget i världen så måste vi tyvärr ändra våra planer. Vi ställer om årets festival och kör historiens första digitala Åre Bike Festival.

Åre Video Challenge kommer att gå på nätet med en livesändning av filmvisningen. Vi kommer även att köra Whip It Good presented by Fox på nätet, precis som 60 Second Showdown. Vi kommer bjuda på dagliga livesändningar från Åre under festivaldagarna där man kan följa filmteamens framfart blandat med skönt cykelsnack – allt i äkta Åre Bike Festival-anda. Följ Åre Bike Festival på våra sociala kanaler för att se våra sändningar.

Det här betyder också att Åre Enduro inte blir av som tänkt. Vi håller på och kollar på ett senare datum men om det blir av eller inte beror helt och hållet på vilka direktiv Svenska Cykelförbundet har för sommarens tävlingar.

Som ni redan räknat ut blir det tyvärr inga publika event på plats i Åre i år. Förköpta festivalpass kommer att återbetalas eller skjutas på till nästa år.

Ha en bra sommar och håll er friska så ses vi online 1-5 juli och sedan igen nästa sommar för tidernas bästa Åre Bike Festival!

Varje dag 15.30

LIVESTREM

Följ hela festivalen digitalt.