After bike

Letar du efter ett ställe att törsta strupen på efter en grym dag på cykeln? Då har du kommit helt rätt. Åre har fler barer och restauranger per kvdartmeter än något annat ställe i norra Europa.


Parkvillan

Åres mest cykelvänliga hak har även ett byns största utbud av kvalitetsöl. Som grädde på moset mikrobrygger man även eget öl i källaren under namnet Åre Ölfabrik. Festivalpasset ger dig bra kombopris på burgare och bärs.

Broken

Klassiskt vattenhål som har den goda smaken att servera sin öl i frostiga glas. Du är helt enkelt värd ett handtag efter en dag på Åre Bike Festival. Festivalpasset ger dig en fin deal på Biker's Meal.

BomBom

Åres senaste tillskott på kroghimlen njuder förutom en skön crossovermeny även på byns bästa uteservering, mitt i solgasset på torget. Festivalpasset ger dig en bred palett av sköna erbjudanden på både mat och dricka.

Sugen på en bra deal?

Festivalpasset ger dig rabatt och specialerbjuanden på restauranger och butiker i hela Åre under Åre Bike Festival. Sitt inte på sidlinjen och sura, utan skaffa ditt eget pass och kom in i värmen.