Boende

Boendetips för din vistelse i Åre under festivalen.

Holiday Club

Holiday Club som ligger precis intill Åresjön och tågstationen erbjuder boendepaket under festivaldagarna med pris från 665 SEK per person. i Paketet ingår då övernattning del i trebäddsrum, frukost och entré till upplevelsebadet. Läs mer och boka här >>

SkiStar

Bra boende i självhushåll. Det mesta ligger väldigt centralt. Kolla på beskrivningen för de enskilda boendena i bokningssystemet.
Boendepaket med 3 dagars övernattning och 3 dagars liftpass, från 895 SEK/person >>
Eller sök boende på egen hand utan liftkort här >>

 

AGO Mitt i Åre

Särskilt erbjudande under Åre Bike Festival-helgen! Bo 6 personer fredag-söndag i en 6-bäddslägenhet mitt i centrala Åre och betala 220 kr /pers för hela helgen. Boka på www.mittiare.se Där finns även alla annan information om boendet som ni kan tänkas behöva. Det går även bra att maila på info@agoiare.se

Åre Bed & Breakfast

”Välkomna till Åre Bed & Breakfast, ett mysigt B&B med gångavstånd till både backe och by.

Åre Bed & Breakfast har 13 rum med totalt 30 bäddar. Våra rum är små men mysiga, det är bäddat när ni kommer och vi städar rummen när ni reser hem. Det finns fyra badrum, ett i varje korridor, nästan alltid ledigt och nästan alltid precis utanför din dörr. Åre B&B är perfekt för er cyklister. Det finns två låsbara cykelförråd, vattenslang för cykeltvätt, mekar-ställ och tillgång till tvättmaskin och torkskåp för skitiga kläder. Om träningsvärken tar ut sin rätt kan du hänga i något av våra två TV rum eller använda vårt WiFi. Och självklart ingår alltid en härlig frukostbuffé med nygräddat bröd.”

Som deltagare i Åre Bike festival får ni en bokningsrabatt på 10% . Meddela vid bokningstillfället och visa upp festivalpasset vid incheckning.

Bokar gör ni på hemsidan www.arebb.se alt via mail hej@arebb.se. Skriv under kommentarer, att ni har ett Festivalpass!

 

Åre Camping

”Den familjeägda och nyrenoverade pärlan i Jämtlandsfjällen.
Detta är platsen för dig som söker lugn och ro i naturskön miljö med utsikt över Åreskutan, för dig som vill ut på Jämlandsfjällen eller för dig som vill uppleva Sveriges äventyrligaste by – Åre!”

Alla som uppger ”bikefestival” vid bokning får 10% på boende på Åre Camping i stuga, tält,
husvagn eller husbil om man sedan även visar upp festivalbandet.

Boka via hemsidan arecamping.se och visa sedan upp festivalbandet på plats.

 

STF Vandrarhem Åre Torg

Bo billigt mitt i byn på STF Vandrarhem Åre Torg. Vandrarhemmet ligger precis i anslutning till VM6an och Kabinbanan och erbjuder fräscha rum som du antingen delar med dig själv, med en till eller med flera. Backen går direkt utanför dörren och på baksidan finns cykelförråd med slang och möjlighet till cykeltvätt. Läs mer och kika på rumsbilder på hemsidan här >>

Med festivalpass får du 10% rabatt på ditt boende! Då är det viktigt att du bokar via mail aretorg@stfturist.se eller genom att ringa 0647 515 90. Ange vid bokning att du har festivalpass och glöm inte att visa upp det i receptionen vid incheckning (eller lite senare under vistelsen, så snart du hämtat ut ditt festivalpass)!