VÄLJ DITT
FESTIVALPASS

Festivalpasset är nyckeln till Åre Bike Festival. Med det runt handleden får du tillgång till alla event, clinics och guidningar under hela festivalen.

Information angående Covid-19/Corona

Åre Bergscyklister planerar att genomföra Åre Bike Festival på de sedan tidigare satta datumen 7-11 juli. Vi kommer givetvis att följa Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer till punkt och pricka med både deltagarnas och våra funktionärers hälsa som viktigaste prioritet. Det innebär att event som drar en större publik kan komma att strykas från programmet, samtidigt som vi i så fall kommer att utöka festivalprogrammet med fler och mindre gruppcyklingar.

Vi ger även full återköpsrätt på alla festivalpass. För boende hänvisar vi till våre hotellpartners eller respektive uthyrare.

Håll dig informerad om det senaste via arebikefestival.com, Facebook.com/arebikefestival och vårt nyhetsbrev.

NOTERA: Från och med 7 juli, så är förköpsbutiken stängd och festivalpass köps direkt på Åre Torg! Välkommen! .

CYKLIST

FESTIVALPASS – CYKLIST
ÅRE BIKE FESTIVAL DELTAGARPASS är för dig som vill ha möjligheten att uppleva Åre Bike Festival till fullo och kunna vara med på alla tävlingar, clinics, fester och happenings!

BESÖKARE

FESTIVALPASS – BESÖKARE
ÅRE BIKE FESTIVAL BESÖKARPASS är för dig som vill uppleva Åre Bike Festival i din egen takt men också få inträde till alla sköna sociala happenings och fester under festivaldagarna.

FAMILJ

FESTIVALPASS – FAMILJ
ÅRE BIKE FESTIVAL FAMILJEPASS är passet för den aktiva familjen på två hjul som vill ha full access till festivalen. Familjepasset gäller för 2 vuxna samt 2 barn mellan 7-17 år.