Midnattscykling

Torsdag 6 juli och fredag 7 juli, 23:00-01:00

Fjolårets braksuccé är tillbaka igen! Ta chansen att cykla på Åreskutan på natten under en glödande Jämtlandsk himmel. Ett världsunikt cykeläventyr som garanterat blir minne för livet! 

Förra årets platser gick åt fortare än Robin Wallner cyklar 1000-metern, så passa på att anmäla dig fort som det bara är möjligt. 

Midnattscyklingen kräver självklart ett giltigt liftpass. Skistarshop vid Kabinbanan stänger 16:00 så se till att ha ordnat det på förhand.

Festivalpasset krävs för deltagande i alla event under Åre Bike Festival, det köper du här!

Anmälan

Hallå där!

Varje kväll har ett maxantal på 200 cyklister. Eftersom det är väldigt många som vill hänga med på midnattscyklingen så ber vi dig att inte skriva upp dig på bägge kvällar bara för att, om du inte är bombsäker på att du kommer köra bägge kvällarna förstås.

Om du anmält dig men får förhinder så meddela oss innan så kan vi ge din plats till någon annan. Om eventet blir fulltecknat kan du kika förbi festivalcentret på Åre torg och kolla om det finns några platser över.

Anmälan – midnattscykling torsdag

Anmälan – midnattscykling fredag

Midnattscykling fredag är tyvärr fullbokad. Kolla med festivalcentret på torget om eventuella återbud.

Viktig info 

Festivalpass krävs för att hänga med på midnattscyklingen, utan undantag. Festivalpasset skaffar du här på sajten eller i festivalkuren på Åre torg.